covid19.jpg

Σας παρέχουμε την ασφάλεια που χρειάζεστε. Καταπολεμούμε την COVID19.

Η Απολυμαντική Θράκης έχει προετοιμαστεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μηχανήματα αλλά και με μεγάλη γκάμα εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ Απολυμαντικών σκευασμάτων ώστε να επέμβει δυναμικά όπου χρειαστεί.

Στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος covid19 ή για προληπτικούς λόγους είμαστε πανέτοιμοι να απολυμάνουμε σχολεία, καταστήματα τροφίμων, βιομηχανικές μονάδες, μονάδες υγείας, κατοικίες και οποιονδήποτε χώρο κριθεί αναγκαίο.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Υγιεινολόγος – Τεχνολόγος, Ψυλλόπουλος Γεώργιος, μαζί με καταρτισμένο προσωπικό είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κορωνοϊο SARS–CoV-2 και τις απολυμαντικές μας εφαρμογές.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. 2541062033
Κιν. 6972256379
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.apolimantiki-thrakis.gr 

Πληροφορίες εφαρμογής απολύμανσης εναντίων της covid19
       
Η Απολύμανση πραγματοποιείτε με τη χρήση μηχανήματος (νεφελοποιητή – fogger) το οποίο δημιουργεί εκνέφωμα απολυμαντικού διαλύματος. Με αυτόν τον τρόπο απολυμαίνεται κάθε επιφάνεια (τοίχοι, ταβάνια κ.α.) και κάθε αντικείμενο (γραφεία , ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.)
      Η εφαρμογή Απολύμανσης πραγματοποιείτε απουσία ανθρώπων. Μετά την εφαρμογή οι χώροι μένουν κλειστοί για 2 ώρες. Πριν χρησιμοποιηθούν οι χώροι πρέπει να γίνει για 15 λεπτά εξαερισμός (ανοιχτά παράθυρα). Δεν απαιτείται κάποια καθαριότητα μετά την εφαρμογή απολύμανσης. Eφόσον τηρηθούν τα παραπάνω δεν προκαλεί καμία επίπτωση στον ανθρώπινο οργανισμό.
     Τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιήσουμε είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για χρήση σε κατοικημένους χώρους, χώρους τροφίμων και νοσοκομειακές μονάδες. Η απολυμαντική και ιοκτόνο δράση τους, εξουδετερώνει όλους τους ιούς περιλαμβανομένου του κορωνοϊόυ SARS-CoV-2. Επειδή δρα μέσω της οξείδωσης των πρωτεϊνών, δεν αφήνει χημικά υπολείμματα στις επιφάνειες. Σας επισυνάπτουμε την άδεια κυκλοφορίας μετά το πέρας της εφαρμογής.